Olen työhöni innolla ja intohimolla suhtautuva terveydenhuoltoalan ammattilainen

 

Tanja

pienihuusko.jpg

 

Olen Tanja Huusko, FysioTalentin perustaja ja omistaja. Olen kiinnostunut laaja-alaisesti ihmisen hyvinvoinnista sekä fysiikasta ja tämä näkyy myös monipuolisessa koulutuspohjassani; koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi valmistuin loppuvuodesta 2011 ja FAF personal traineriksi syksyllä 2013. Keväällä 2019 valmistuin fysioterapeutiksi ja uusi tutkinto onkin tuonut hurjasti lisää osaamista ja ymmärrystä ihmisestä kokonaisvaltaisesti.

Teen työtäni suurella sydämellä ja minulle on tärkeää, että jokainen asiakas kohdataan ja hoidetaan yksilönä. Lisäksi haluan kouluttaa itseäni jatkuvasti; näin pystyn paremmin palvelemaan asiakkaitani, jokaisen henkilökohtaista tilannetta ja hyvinvoinnin tarpeita kuunnellen ja mukaillen. 

Tulevaisuuden tavoitteenani on perehtyä entistä syvemmin tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen. Kiinnostuksen kohteena on myös neurologia ja erityisesti lasten- ja nuorten kuntoutus. Ihmisessä kiinnostaa kokonaisuutena keho ja mieli, koska ne ovat hyvin vahvasti yhteydessä toisiinsa. Tämän vuoksi olen opiskellut ja tulen opiskelemaan jatkossakin hyvinvointia ja terveyttä mahdollisimman monipuolisesti.

Itse harrastan pääsääntöisesti pitkiä kävelylenkkejä, pyöräilyä, juoksua ja kehonpainoharjoittelua. Lisäksi metsässä liikkuminen marjastaen sekä yleensäkin luonnossa oleminen ovat lähellä sydäntäni. Haluan pitää kehostani hyvää huolta, jonka vuoksi elämäntapoihini kuuluvat myös perusterveelliset ruokailutottumukset, sekä riittävä uni ja lepo. Hyvinvointini hoitamiseen kuuluvat myös säännölliset hierontakäynnit, sillä ne rentouttavat niin mieltä kuin kehoakin. 

Mottoni elämässä: Kultainen keskitie on avain moneen asiaan!

Koulutus:

  • Fysioterapeutti AMK 3/2019

  • FAF Personal Trainer 2013

  • Koulutettu hieroja/Urheiluhieroja 2011

  • FISAF kuntosaliohjaaja 2011